Rv 41 + 1 ja käämit on jo palaneet, hermo mennyt, tukka revitty päästä, seinille kiipeilty ja pää kertakaikkiaan levinnyt. Muutamana päivänä ja yönä on ollut muutamia epämiellyttävän tuntuisia supistuksia, mutta toiveista huolimatta ne eivät ole jatkuneet muutamaa kertaa / paria tuntia pidempään.

Vaikuttaa siltä, että luomu ei vain ole meidän perheen juttu. Tätä vauvaa ei saatu luomuna masuun sisälle eikä sitä nyt näköjään saada luomuna ulos. Huomenna pitää soittaa aika maanantaiksi äitiyspoliklinikalle yliaikaiskontrolliin. Maanantaina tehdään sitten päätös. käynnistetäänkö synnytys heti silloin vai odotellaanko vielä pari päivää.

Edessä on siis vielä pitkä viikonloppu, jolloin pitää tarkkailla vauvan liikkeitä. Neuvolassakin sanottiin, että nyt pitää olla erityisen tarkkana siinä, että liikkeitä tuntuu ja mennä matalalla kynnyksellä päivystykseen, jos tuntuu siltä, että vauva ei liiku normaalisti. Toivottavasti siihen ei tarvitse mennä! Sitä havaintoa mä en enää kestä, että vauva ei liikukaan normaalisti.

Mut hei, ehkä ensi yönä synnytys käynnistyy (yeah right).