...siis ei tällä kertaa lapsettomuushoitokierteessä vaan siinä toisessa; ihosyöpähoitokierteessä. Tai noh, ehkä vähän liian dramaattisesti sanottu..

Tänään oli ensimmäinen ihosyöpäkontrollikäynti viime syksyn jälkeen. En oikein osannut pelätä lääkärin tapaamista, mutta hiljaa mielessäni toivoin, ettei sama taas toistuisi kuin viime syksynä. Siis että ensin käydään tarkastuksessa, jossa todetaan, että joku luomi pitää leikata pois. Sitten odotellaan leikkausta ja leikkauksen jälkeen odotellaan taas tuloksia.

Mutta valitettavasti en tältä välttynyt. Oikeastaan mitään uutta huolen aihetta ei löytynyt, mutta lääkäri päätti kuitenkin, että hän haluaa leikata pois yhden sellaisen luomen, jota jo viime vuoden lopussa katseltiin sillä silmällä. Ko. luomi ei siis ilmeisesti ollut mitenkään muuttunut, mutta kaikkien mielenrauhan takaamiseksi lääkäri haluaa sen nyt poistaa.

Joten tämäkään mun toivomus ei toteutunut ja tässä sitä taas odotellaan kuukauden päivät leikkausta ja sitten piinaillaan pari viikkoa koepalavastauksia...

Piinaviikoilta ei näköjään säästy lapsettomuushoitotauollakaan. Kunhan nyt vain jäisi henkiin...